The Sims

Installerade äntligen mitt Sims på min dator idag! Har därför slösat bort denna usla dag vid datorn. Jag tror jag ska ta lite avstånd från bloggen när det gäller känslor och så vidare för ett tag framöver. Allt jag kan säga är att livet är tufft även om man inte förtjänar det.

Nu ska jag läsa Graceling i min säng för jag fick akuta ryggsmärtor. Överdriver inte, helt plötsligt eller ja lite smygande så kom det. Det är typ under skuldrorna, jättemysko!! Aja får lämna det till ödet


Sad day, bad day

Mår så otroligt illa. Jag känner bara för att lägga min under täcket och försvinna föralltid. Det är vad jag ska göra idag. Känns allvarligt som att jag ska spy. Vet varken in eller ut just nu. Jag vill bara krypa ur min skin och slippa den här äckliga världen idag.


,


.

Jag saknar dig. Önskar att du tänkte på mig ibland.


Coop

Hahaha har ni sett nyaste Coop reklamen på tv? Den med killen som försöker fråga ut en tjej på dejt. Hahah sötaste evöööör!! Skrattade högt och allt


Jag vill inte

Det räcker nu. Jag klarar inte av att sitta här och ta mer skit. Det är över nu. Hejdå


-

Jag orkar inte vara runt människor just nu. Jag orkar inte försöka få människor att gilla mig. Jag är jag, duger det inte så behöver vi inte prata. Är så trött på allt! Allt om hur man ska vara och se ut och bete sig. Jag är trött på att hela tiden försöka. Jag är bara en människa, en ganska liten och skör sådan.

Samtidigt så önskar jag bara att jag var allt det där som andra förväntar sig att jag ska vara.

Det finaste man kan säga till någon är att man älskar den precis som den är. Med alla dess sidor, både de bra och de dåliga. Det är något vackert med att älska någon villkorslöst.


Vad vet jag?

Jag vill bara ha någon just nu som skulle vara påväg hit in this moment bara för att vara med mig. Någon som det gör ont i vid tanken av att jag är ensam. Någon som bryr sig, bryr sig tillräckligt för att visa det. Någon som jag är och vill vara, som skulle åka mitt i natten för att trösta eller finnas. För det gör ont i mig vid tanken på mina kära ensamma.


Morning

Jag åt glass till frulle. Det får man göra om man är vuxen. Najs! Men man får också ta konsekvenserna, men jag har ju faktiskt tränat två dagar i rad nu. Snart är det the Jeremy Kyle show^^


Wazzap homies?!

Hahaha nä fy tusan... Dålig humor på hög nivå.

Ligger i min härliga säng just nu med min säl som sällskap. Jaa, hejhej jag är 18 år och sover med gosedjur. Geeky and proud! Jag har liksom märkt att det hjälper mig att somna, så whatever. Jag älskar min säl. Fick den av en person när jag var på kryssning för några år sen. Kommer ihåg att jag verkligen ville ha den haha.

Fuegon var kul men svår! Den var dock inte lika rolig som afrodansen, men det kanske beror just på att fuegon var lite svår att hänga med i. Får ge den några chanser till så går det säkert bättre med stegen. Det är så härligt med den där endorfin kicken efter att man tränat. Jag blev mycket varmare och svettigare av fuegon så det var ju bra iaf! Det var lika kul som vanligt att träffa mina fina människor oxå. Tre riktigt härliga tjejer. I bilen på vägen hem sjöng vi med i låtarna på radion och dansade haha xD

Nu ska jag kramas lite till med min säl, spela wordfeud och läsa lite. Sov sött


Skaka rumpa

Ska snart dra iväg på dans fuego med samma gäng som igår! Skojigt:)

Idag började jag sent, hade religion, historia och natur b. Slutade rätt sent och har inte gjort något speciellt fram tills nu. Känner mig rätt deppig... Förstår inte varför jag låter det här styra mitt liv. Jag hatar det, är så maktlös.


Staying strong

Tell me what you want. Take the easy way and give up or take the long road to recovery. I just wanna put a smile on your face and be gone with the pain. I guess second chances only exist in movies


I miss you and all the things that you do

Sovdags! Ska läsa lite i min bok och hoppas på att jag slocknar av den. Dagen har varit väldigt rolig och bra, så förstår inte varför det kommer massa tankar nu... Men allting får ett värde om man ger det, så jag tänker inte ge mina dumma tankar någon uppmärksamhet! Ska bara njuta av att det här dagen bara skulle kunna toppas om jag hade sovsällskap. Fast det har jag ju på sätt och vis ;)


25/9

Imorse så vaknade jag ju tidigt, sen kollade jag lite på tv. Okej vafan jag kollade på tv hela förmiddagen! Älskar morgon-tv. Min favvo är the Jeremy Kyle show på kanal nio. Det är så himla kul. Det kommer dit gäster som har något slags problem med en annan person. Idag handlade det om en tjej vars ex sa att han inte var barnets pappa, vilket han var! Vilken idiot... Sen handlade det oxå om en mamma som kallade sin dotter för en fet gris och sa att hon äcklades av sin dotter. Fyfaan asså! Jag blev sååååå arg. Liksom tjejen var 17 år och visst, hon var lite överviktig (hon vägde 90 kg) men ändå! Jag hatar mobbning och det är så sjukt att det var hennes mamma som mobbades! Riktigt sjuk i huvudet var hon.

Jaja, vid lunch så hade Agnes slutat så då mötte jag henne och vi lekte ett tag. Vi sjöng och fjantade oss like old times! Sen innan jag gick så rotade jag igenom massa kläder som hon rensat bort och jag fick med mig en stor kasse hem! Visar senare.

När jag kom hem så lagade jag mat. Gjorde kikärtsbiffar med glasnudlar. Så gott! Sen bar det iväg till afrodans med Agnes, Ingrid och Julia! Det var verkligen jätteroligt, kommer gå flera gånger. Imorgon ska vi på dans fuego som jag aldrig gått på. Ska bli spännande.

Nu ska jag käka lite middag (hann aldrig göra det) och sen är det ju HOLLYWOODFRUARNA!! GAAAH som jag längtat! Nu ska vi äntligen få se Gunilla igen<3


Ledig jao

Jag är redan uppe, annars kommer jag inte upp imorgon! Det är rätt dåligt väder, så tror det blir att stanna inne idag. Städning av rummet skulle verkligen behövas men det är så tråkigt! Några tips?


You've got the other half of my heart. Guess that's why I'm here alone


Monday

Idag började jag vid nio och slutade kvart i tolv och imorgon är jag ledig! Wehoo! Vad ska jag hitta på? Bara chilla eller göra något? Skulle vilja träffa någon men alla andra går ju i skolan... Aja vi får se vad som händer :)


Sunday

Kom precis hem från Agnes där jag sov inatt. Vi kollade på film, snackade och hade det allmänt mysigt bara.

Idag ska jag kanske åka till stan med mamma, annars händer det inte så mycket idag.


Trötter

Klockan är kvart över åtta och jag vill gå och lägga mig! Jag har förvandlats till en pensionär Hahaha!


Maj gaaadh

Såg nyss klart på Battleship och den var faktiskt mycket bättre än förväntat! Den var rätt ut sagt grym jämfört med mina förväntningar. Trodde den skulle vara as dålig, men den var spännande. Kanske för att det var massa snygga navy soldater i uniformer wooho^^ Haha! Ville bara säga det :3


Makes no sence

This sucks and you make me hate myself


Update

Den där halvtimmen efter att man gråtit är himmelsk. Även om problemet inte är löst så fylls man av en lugnande känsla. Det jobbiga är dock om man gråtit och fortfarande är ledsen att man kan börja gråta för vad som helst typ, iaf jag haha. Liksom helt plötsligt när jag kollade på extreme home makeover så började det igen. Det handlade om en liten flicka som inte hade några ben och det brast när hon donerade sina gamla proteser till barn i Haiti. Gud asså haha... Så söt tjej. Jag är ju iof en sån där tönt som sitter och gråter till home makeover även fast jag älskar livet x)

Just nu ligger jag i sängen och leker med syrrans top model bok. Det är typ mallar av "modeller" som man sen ritar kläder på, lite som klippdockor. Jennifer bad mig rita lite i den och för att vara ärlig så gör jag det gärna haha.


Ingen bra dag

Jag vill bara härifrån. Känner mig bara sjuk och deppig. Ingen vill ha mig. Det är hemskt att vara sjuk och ledsen samtidigt. Blir känslig av att vara sjuk och så förvärras det av allt som händer just nu. Började liksom smyggråta på bussen på vägen hem och sen fick jag göra allt för att samla mig tills jag var hemma. Det är bara ett bevis på att man inte kan springa ifrån sina problem


Fan

Jag saknar dig. Fan fan fan


Goodmorning

Skolfoto idaaag! Haha jag hoppas att vårt spex tema kommer bli bra! Kan lägga upp en liten bild sen ;) Jag måste duscha, bestämma kläder, torka håret och massa annat tjejigt.

Skönt att det snart är helg!


2%

Tänkte skriva av mig lite snabbt bara innan telefonen kolar (dör asså). Nu ligger jag i sängen, fortfarande förkyld. Har skolfoto imorgon så får väl sminka fram lite pigghet (är det ens ett ord?). Ska lägga mobilen på laddning, läsa lite och sen ta hand om min häst i myhorse^^ Haha jaja som att ni inte spelar något töntspel! Fick höra en sak ikväll som räddade min dag. Blev genast på bättre humör. Ibland har man ju sånna där dagar då man ba "åååh jag vill dö" och sen undrar man varför man ens var nere.

Okej jag erkänner, jag fick sätta i laddaren nu. Jag tar så lång tid på mig att skriva saker, ibland så lägger jag ifrån mig mobilen och tänker att jag fortsätter efter en liten stund igen. Det är nog därför mina inlägg kan vara lite osammanhängande haha!

Såg ni Hollywood fruarna? (på tal om att vara osammanhängande liksom)
Riktigt bra avsnitt! Älskar mest Gunillas statement om hur talböcker är bra för hörselskadade. LOL!

Nu ska jag läsa, pöss.


Kom igen nu!

Det är dags att rycka upp sig! Visst, jag har alltid varit känslig och djup, speciellt vid nedgångar, men nu får jag skärpa mig. Det här är lite väl deppigt till och med för att vara mig. Jag får börja hårdträna när jag blivit frisk, har märkt att jag mår lite bättre då.

Just nu sitter jag och kollar på film! Skriver senare


Cloudy

Känner mig bara så...utlämnad. Jag vill inte leva ensam. Andra kanske tycker det är hur härligt som helst att leva såhär, men jag gör det inte. Att inte veta är något som gör mig galen. Jag gillar att bli kär (vem gör inte liksom?) men samtidigt är det ju helt hemskt. Man lämnar ut sig själv och man vet inte om det kommer leda till något eller inte. Det värsta som finns är att bli dissad. Det är som att sticka upp en lapp i ansiktet på någon och ba "Du duger inte". Fyfan asså... Sånt tar kål på mig, att inte räcka till. Jag vet att det viktigaste är att man själv tycker att man duger, men det är inte samma sak som att ha någon annan säga det.

Jag vet inte varför jag berättar allt det här. Min blogg är lite som terapi för mig. Det är bara skönt att skriva ner allt som finns på insidan så att det inte äter upp mig. Det är såklart inte såhär varje dag, mitt humör från igår sitter kvar.

Jag vill bara känna mig trygg, älskad och lycklig. Begär jag förmycket av livet? Jag förstår att man inte kan vara lycklig hela tiden, men just nu känner jag att jag har förtjänat det haha! Nu lyser solen oxå, är det ett tecken? Haha jag hoppas det. Saker blir bättre med tiden. Efter regn kommer solsken


Sleep tight

Nu ligger jag i sängen och gosar. Förut tyckte jag att det var underbart att sova själv, men jag börjar sakna fördelarna av att ha sällskap... Haha då menar jag alltså typ skeda, någon att vakna bredvid, inget annat! Du som läser är en riktig snuskpelle! Fy skäms.

Hahah okej sämre humor än vanligt betyder sovdags. Sov sött, dröm om era hemliga kärlekar och snygga grannar. Kanske lite om mig oxå? Haha jag önskar att det är någon där ute som drömmer om mig... Puss


Sjuk

Det känns som att mitt huvud väger dubbelt så mycket som normalt. Att gå från halsont till förkylning är förjävligt. Föredrar nog halsont, då kan man ju iaf sova och ser inte lika trött ut.

Var i centrum och köpte en snygg tisha och lite hårsprej eller spray eller hur man nu vill stava! Köpte en värmeskyddande spray oxå, får testa den lite senare.

Jag hoppas jag blir frisk till helgen så att jag kan göra något kul. Typ träffa någon eller gå ut kanske. Haha jag har en ide om vad jag vill göra, kan berätta om det händer^^ Det finns bara en liten chans, men varför inte vara lite positiv och ha lite hopp?

Nu ska jag gå och snora någon annanstans


Empty

Jag vet inte vad jag känner, vad jag borde göra eller vad det är som händer. Jag vet inte vad jag vill. Den här dagen började dåligt och kommer sluta med ångest i sängen. Jag vill bara vara lycklig. Varför kan jag bara inte sluta bry mig om vad folk tycker och göra sånt som gör mig glad? Jag borde bara skita i allt andra tycker och alla normer. Vad är det för fel med att vilja må bra?


Nya äventyr

Älskar dagar som börjar dåligt men slutar bra. Igår var precis en sån dag. Vaknade upp och hade ont i varje liten cell, så stannade hemma från skolan. Efter lunch någon gång så blev jag lite piggare så då gick jag ut och var i skogen i nästan två timmar. Efter det så gick jag hem, duschade och tog sedan bussen till boytoy. Vi prommade ända från centrum till mig genom skogen. Haha mycket skog asså... Vi stannade vid bunkrarna en stund, väldigt coolt. Sen käkade vi och kollade lite på Game of thrones, som för övrigt är världens bästa serie! Efter det så gick vi hem till Anton och hängde och snodde av hans godis^^ Sen gick vi hem och somnade. Jag ska tydligen ha gnisslat tänder som en galning haha, awkward.

Idag har jag inte gjort så mycket. Var ute i hässelby och kollade på jasmines match. Nu har jag precis kollat klart på skönheten och odjuret och tittar nu på slutet av förtrollad. Så töntig men fin film.

Aja, nu ska jag fortsätta kolla på filmen. See y'all l8r


Ynklig och sjuk

Jag ligger i sängen med andnöd typ haha. Är fortfarande väldigt svullen i halsen, men ingen feber! Har dock fått ont i hela kroppen, så varje rörelse är en ansträngning. Jag som inte får missa något mer i skolan nu:(

Det var en jättekul dag i skolan idag. Har saknat att prata snusk och killar haha. Mina favvoämnen såklart! (hoppas ni tar allt jag skriver i min blogg med en nypa salt) Så förutom andningssvårigheter i trapporna så rullade dagen på. Jag får se hur jag mår imorgon och om jag kommer iväg eller inte. Hoppas på ett mirakel^^

Typiskt min otur: vara superfrisk och inte palla gå till skolan eller vara döende och bara längta dit. Finns tydligen inget mellanting för mig.


Morsning korsning

Jag bara äääälskar att vara i skolan innan kl 8 på morgonen... Det borde vara olagligt!

Har skitont i halsen idag, kommer knarka bafucin och zyx all day long, för om jag inte blir frisk kan jag inte gå ut imorn :(((

Mitt skåp är på översta våningen, vilket betyder fyra jävla trappor upp och ner varje dag. Eftersom jag är så svullen i halsen så trodde jag att jag skulle få andnöd och dö nyss i trappan haha! Dålig kondis+andnigssvårigheter=sant<3


Tiden rinner iväg!

Sorry att jag inte tittade in tidigare. Jag har haft en så grym eftermiddag/kväll! Träffade lilla lammköttet och vi hängde och snackade massor. Väldigt avkopplande. Vi pratade om allt möjligt, blandat djupa och roliga saker.

Tror jag håller på att bli lite sjuk dock... Har fett ont i halsen (får skylla mig själv, sov med öppet fönster). Hoppas bara att jag kan hålla mig tillräckligt frisk för att gå till skolan. Vill inte missa något.

Min boy Woj har bara skola tre dagar i veckan. TREEE!!! Nej jag är inte alls avundsjuk...

Aja nu måste jag plugga lite filosofi. Sov sött


Fruarna

Sitter och kollar på Hollywoodfruarna och dör av skratt! Hat/älskat Gunilla, hon är så galen...

Var ute i skogen för någon timme sen och bara gick. Det var fett mysigt. Det regnade och blåste och var allmänt skogigt. Göran trodde att jag var ute och tjuvrökte haha! Mamma ba Yeah right. Hon vet att jag är en liten tönt.

Imorn händer det spännande grejer dock! Hehe


Grodan

Här är en av mina små grodbebisar igen hehe


Japp

Sexig jävel jag träffade på kräftskivan, duckface och allt!


Gäsp

Nu har jag läst historieläxan och kan äntligen sova! Ska bli så jävla skönt att sova i sin egen säng... Jag är kär på nytt. Ska aldrig vara dum mot min säng<3

Skola imorn och första larmet ringer 5.40. Lagom trevligt... Sov gött och ät inte kex innan ni ska sova! Jag gjorde det och mår typ illa nu. Fy! Godnatt


Status: übertrött och sliten

Jag är så piiiiip trött, har praktiskt taget dygnat. Igår började med kräftskiva på fornudden och sen efter det skulle jag med hem till Julia. När jag kommer hem från kräftskivan har jag fem minuter på mig tills jag ska vända ner till bussen igen. Men jag hann haha! Julia och Agnes kom och mötte mig vid bussen. Det började bara lite lugnt med mig, Agnes, Julia och två av hennes kompisar och två killar. Sen så kom det ett gäng och då blev det lite mer fart. Det var verkligen skittrevligt! Sköna människor och alla (nästan alla) kunde uppföra sig liksom haha. Det var några som hade lite fjortisfylla men ja, deras val. Jag drack bara två cider men blev ändå rätt påverkad haha. Jag kommer ihåg att jag och Agnes stod och pratade med en kille (jag skötte nog det mesta snackandet haha, pinsamt) och jag kunde inte hålla balansen. Jag fick luta mig mot väggen x) Och i köket så kommer jag ihåg att jag stod och höll fast mig i bordskanten haha!! Det var som att jag aldrig hade fått prata förut i hela mitt liv. Jag pladdrade på som bara den. Aja det var väldigt kul och jag fick många roliga minnen!

Nu ska jag plocka undan i mitt rum! Kikar in senare


Sushifrukost

Har precis ätit lite sushi till frukost, mums! Och ja, jag var ute kl halv nio imorse och sprang! Helt otroligt att jag kom upp. Bra start på dagen faktiskt. Jag har bestämt mig för att inte ge upp. Har tappat två kilo och orkar springa lite mer än när jag började. Jag bryr mig egentligen inte så mycket om jag tappar vikt eller inte, är mer intresserad av att få bättre kondition. Men det skulle vara en lögn att säga att jag inte är lite glad över att bli slankare haha. Well, nog om det!


!

Det ska självklart stå "ingenting så att man INTE får håll" i förra texten haha


Senil?

Jag glömde berätta att min mamma har planer om att vi ska ut och springa imorn. PÅ MORGONEN! Haha vi får se om hon lyckas dra upp mig. Har sån love/hate relation till morgonar, vill sova ut men vill inte vakna sent. Men om jag kommer iväg så kommer det kännas så skönt efter, så det är ju värt det. Frågan är bara vad man ska käka innan...? Ingenting så att man får håll men måste ju ändå äta något ordentligt så jag inte svinmar ute i spåret haha.

Senare imorn blir det kräftskiva hos familjevänner och efter det drar jag på parteeey! Okej det där var sjukt töntigt haha. Jag ska på kalas med fiskedamm och dansstopp. Haha I wish... Närå kul kommer det bli och jag är taggad! Ska dit med Agnes. Ska bli spännande att få träffa några av hennes kompisar :)


Änglar och demoner

Ligger i soffan (haha alla mina inlägg börjar såhär, soffpotatis!!) och kollar på änglar och demoner. Filmerna är bara bra pga Tom Hanks, annars är böckerna sååå mycket bättre. Kollade klockan nyss och förväntade mig att det skulle vara efter tolv men den var bara tio haha! Pinsamt. Jag är redan trött och bara väntar på att filmen ska ta slut så man kan gå och lägga sig. Eller i mitt fall somna på soffan. Har fortfarande problem med att sova... Kan bara somna om jag är så trött att jag däckar. Det funkar bäst med att somna med tvn som sällskap, men annars så läser jag tills jag ser dubbelt och somnar med boken i ansiktet. Det har hänt mig ett antal gånger haha. Har mycket att välja på nu. Tog hem De Utvalda på engelska (smart drag, varför plågar jag mig en gång till med denna hemska bok?) och annars så kan jag ju alltid läsa det jag missat i skolan om nervsystemet och hjärnan... Inte för att det inte är intressant haha men ja :p Får se vilket alternativ det blir


Mössbeställning!!!

Är i skolan på mössprovning! Skitkul ju! Hade glömt bort att det var idag. Jag tar storlek 53, har så himla litet huvud hahah. Längtar tills studenten nu :)


Lögner!

Jag har alltid hört att om giraffer ramlar så kan de inte ställa sig upp igen. Det är en lögn! Jag såg alldeles nyss på nat geo wild hur en giraff ställde sig upp efter att den ramlat. Vem är det som sprider dessa hemska lögner? Fyskäms!
Haha^^


Te och Tv

Kom nyss hem från en joggingtur i Alby. Nu sitter jag i soffan med en kopp te och ska kolla lite på tv. Imorn ska jag till skolan. Vad gör man åt skoltrötthet? Eller depression för den delen... Jag längtar efter väder som matchar mitt humör. Regn, blåst, gärna lite åska. Nästa gång det regnar ska jag sätta mig ute på studsmattan med ett paraply och bara låta allting rinna av mig. Jag är en såndär människa som smygälskar hösten. Man får ju liksom inte gilla hösten, men det gör jag. Den passar min sinnesstämning. Jag skulle kunna sitta mot en vägg under tak utomhus och bara lyssna på regnet i flera timmar. Eller sitta i en mörk skog och lyssna på vinden... Får sånna myskänslor när jag tänker på det haha. Jag älskar verkligen mys och närhet... Finns inget bättre än att få ligga i en killes famn och bara snooza. Håller ni inte med?


,

Jag är ingen tuff person. Jag är känslig, jag blir lätt sårad, jag ängslar mig och oroar mig. Men det gör också att jag har lätt att älska, lätt att förlåta. Vem säger att vara tuff betyder att vara hård och stark? Jag tycker att allt jag varit med om har gjort mig tuff, fast på mitt sätt. Men ibland så känner jag mig bara så liten, så sårbar och så svag... Jag vill inte vara sårbar, men jag vill inte heller ha ett skal så att allting bara rinner av mig. Jag vill vara jag och det är såhär jag är, mjuk och känslig, ömtålig. Jag är inte perfekt, även fast jag ibland gärna tror det haha... Jag gillar att veta saker, kunskap är makt som ni säkert hört ;p Jag tycker inte om att ha fel och jag erkänner det helst inte, även fast jag blivit bättre på den punkten. Jag tycker att jag själv är roligast i världen (bortsett från William aka lilla bloggen). Ni kanske undrar varför jag viker ut mig såhär och jag måste bara säga att det är befriande på något konstigt sätt. Jag behöver skriva av mig för att komma ihåg vem jag är.

Jag är så svår att förstå. Det finns bara två personer som känner mig bättre än jag själv. Jag har svårt att förstå mig själv ibland haha.

Nä nu är det slut på det djupa och vi välkomnar det ytliga; Svenska Hollywoodfruarna!! Maria and Mindy in my heart!


Hahaha

Jag och Agnes på skoj-humör!! Måste ju lätta upp vardagen lite... La upp den på fejjan och hon fick dåndimpen haha<3 men jag förstår, någon kanske skulle ta det seriöst :p


Min dag

Saker som hänt mig idag:

- Jag gick bokstavligt talat in i en vägg, inte skönt...
- Jag har tittat till mina små grodor i trädgården.
- Jag har snart läst ut min bok.
- Jag satt på terrassen ute och bara stirrade ut i ingenting.
- Jag har tittat på två avsnitt av Vampire Diaries och kommit fram till att Elena är drop dead gorgeous

Kvar att göra idag är läxor och rumsstädnig

Här är en av mina grodbebisar


<3

Åh du är så fin!


En tanke, sen är jag körd

Jag kan lura alla andra men inte mig själv. Det är svårt att andas. Det gör ont att leva.


Vargbröder

Nu ska jag lägga mig och läsa Vargbröder. Jag bryr mig inte om att jag är alldeles för gammal för de böckerna! Jag menar, dom är ju skitbra och (OBS spoiler!!) Torak och Renn inser ju tillslut att de faktiskt hör ihop. Hurra för lyckliga slut<3 Är inne på sista boken nu och den är så spännande. Hade en vecka där i sommras då jag bara slaktade de första fem böckerna, men på något patetiskt sätt så vill jag liksom ute att det ska ta slut. Men just nu känns det passande att läsa den och få "knyta ihop säcken" haha. Älskar att få läsa bra böcker om och om igen...

Lista på grymma böcker
- Ögat över månskäran (hela serien)
- De utvalda (bok ett)
- Vargbröder (hela serien)
- DaVinci koden
- Hungerspelen
- Lucy Sullivan is getting married
- Erebos

Mycket fantasy som ni ser haha... Vad skulle jag inte göra för att få leva i deras världar istället? Spänning, romanser, faror och hjältar. Nä nu får det vara slut på föreläsningen. Det spårade ur haha! Sov gott på er


-

Jag kan inte glömma, men jag kan låtsas. Jag är bra på att låtsas. Det är skönt. Det gynnar mig. En dag kommer jag att glömma, då låtsas jag inte längre. Jag vill leva


Woop

Lyckan när man upptäcker att man börjar en timme senare! Vaknade halv sex och har så piss ont i ryggen. Får alltid det om jag sover dåligt... Vilket inte är så ovanligt längre av blandade orsaker. En är nog att mitt rum är så stökigt just nu haha. Finns ingen harmoni när det är så rörigt.

Jag har superkort dag i skolan idag. Slutar vid tolv hehe! Så planerna idag är att gå till skolan, försöka hänga med på lektionerna och sen åka hem till träning och läxor.

Ja juste! Råkade kliva på en stor fotoram igår så att glaset sprack i tusen bitar haha... Klumpig.se liksom. Får man otur av att ha sönder glas som med speglar? Hoppas inte det haha, för om man lägger det på högen så kanske jag får ett piano i huvudet idag.

Måste bara säga att jag älskar min mamma. Det är så svårt att se henne vara ledsen för min skull, det ger mig nästan dåligt samvete...


.

If this is what life is about, I don't wanna play anymore. Take me to the next level


RSS 2.0