Hard workwork

Usch så mycket det är i skolan nu de sista veckorna! Får väl skylla mig själv lite för att inte ha gjort uppgifter tidigare och så, men jag hade ingen inspiration då och inte heller nu. Vad gör man då? Jag har liksom ingen lust eller ork till att göra allt som behövs, men vill ju inte heller få IG eller liknande på grund av det. Någon som har sistaminuten-tips på hur jag hittar motivationen?

På tal om betyg så fick jag idag reda på att jag fått G i matte och VG i psykologi, vilket jag är väldigt nöjd med! Nu är det bara att hålla tummarna för de andra ämnena. Har liksom ingen aning om hur jag ligger till, men om jag inte har nått målen så borde jag fått reda på det kan man ju tycka. Vi får se helt enkelt :)

Kommentarer

Måste bara säga att jag är så seg med att upptäcka om någon har kommenterat ett inlägg. Eftersom det inte händer så ofta så brukar jag inte kolla hela tiden, men nu upptäckte jag en jätte gammal kommentar från Elin. Hon undrade vad Christian fick i present och jag hade ju skrivit i inlägget att jag skulle berätta efter att han fått den, men jag glömde bort! Så jag berättar nu för dom som är intresserade. Huvudpresenten var ett läderarmband med en silverbricka på som hade mitt namn ingraverat. Han fyllde ju år under påskhelgen så därför tänkte jag att jag också skulle hitta på lite bus. Så jag köpte en stor påse med hans favorit godisar och massor av vanilj-cola, och sen gömde jag de på ett ställe i hans hus. Medan han sen duschade så sprang jag runt och gömde små lappar med gåtor och ledtrådar på. Det var rätt kul att se honom springa runt och leta haha.

En annan sak som jag tänkte på alldeles nyss när jag kollade på bilden i förra inlägget är att mina händer ser helt sjuka ut haha. Det ser ut som att dom blivit ihopklämda eller något, speciellt lillfingret. Dom ser bara mer och mer konstiga ut ju längre jag kollar haha...gud haha måste sluta titta nu.

Good morning sunshine

Hopptryckt fejs är looken för mig. Definitivt.


Utomlands

I julas så fick familjen en resa i julklapp av Göran och nu för någon vecka sedan så var vi på en resebyrå för att boka den. Vi valde alltså att åka till...*trumvirvel*...Kreta! Jag har alltid velat åka till Kreta och jag blev förälskad i Grekland efter min resa till Santorini så det är perfekt. Det lustiga var att tjejen på byrån visade oss massor av hotell och orter, men hela familjen gillade det första hotellet hon visade och alla ba "Hmm jaa tjaa..." när hon försökte visa andra ställen. Så det var skönt att alla kom överens. Vi ska bo i Rethymnon, som är rätt nära Heraklion och vi kommer bo nära stranden. Det kommer bli underbart!


Kiss me


How cute?

Jag är egentligen en kattmänniska, men om jag skulle skaffa mig en hund skulle det vara en liten Cavalier King Charles Spaniel (hehe lärde mig nyss namnet). Kolla bara hur söta de är!









Den här bilden är så fin!



(bilder från google)

Strike a pose

Hejhej, här ligger jag och posar lite sådär, nanana




1D


Can I keep you?

Jag fyller ju 18 snart, och hur coolt skulle det då inte vara om jag fick en uggla? ^^ Hehe
Men jag har inte riktigt förstått, får man ha ugglor som husdjur? Det känns inte helt ok i hjärtat. Men det måste ju finnas något slags "uggle-zoo" där man kan få klappa sötnosar som denna!




WORD


RSS 2.0