Suck...

Jag känner mig ledsen, förvirrad, ensam. Allt jag vill ha är någon som inte kommer såra mig. Jag börjar tappa hoppet om att det finns någon för mig. Den här dagen suger bara. Det är något fel med mig. Normala människor tänker inte så här. Jag vill bara må bra. Ska det vara så jävla svårt?


Skamvrån

Där borde jag stå för att inte ha skrivit på jag vet inte hur länge! För mig är det iof ett bra tecken då jag skriver som mest då jag mår dåligt.

Det känns rätt bra nu, som att det håller på att vända. Jag vill bara vara jag, bara stå till ansvar för mig själv och inte vara tvungen att se efter någon annan än mig själv.

Jag känner mig mer harmonisk och jag tror det märks. Det är som att lära känna en helt ny sida av sig själv, jag längtar till och med till skolan för att jag har så mycket att berätta! Haha ja ni ser... Jag vill bara fokusera på mig själv ett tag och växa. För två helger sen så träffade jag massor av människor jag inte kände, alldeles själv. Att övervinna den läskiga situationen kändes så himla bra. Som att jag kan göra vad som helst. Okej lite tönt-varning på mig nu, men det är som att jag missat en hel värld som varit framför näsan hela tiden haha!

Jaja, nu vet ni att jag fortfarande lever iaf! Nu ska tönten gå och plugga, ¡Adios!


Hurtbulle

Så det kan gå! Fasen här försöker man vara duktig med att röra på fläsket och då straffas man med skavsår.


Texts


Ace

Hejhej!

Tänkte skriva av mig lite om helgen. Jag följde med Agnes, Julia och Julias kusin Amanda ut igår. Vi gick först till Hellströms och sen åkte vi vidare till Ace. Jag hade kul men jag måste säga att det verkligen inte alls var min grej. Det var märkliga människor, musiken gick inte att släppa loss till (även om den var rätt bra) och det var bara allmänt mysko. Jag blev lite besviken för jag har bara hört bra saker om Ace innan, men det var inte något för mig. Nästa gång ska vi dra till Nype eller liknande istället!
Nu ska jag plugga!


Keep smiling even though you're aching


Ja, men hur länge till?


Presenter

Häromdagen så fick jag en helt oväntad present av Christians mamma, hur snällt?! Hon sa att hon hade sett dem och tänkt på mig så hon var tvungen att köpa dem. Jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på det och jag blev verkligen jätteglad! Det är liksom ingenting jag varit med om förut.

Det här med att introduceras till en helt ny familj kan ju vara rätt skrämmande, tycker jag iaf, för man vill ju bli "accepterad" och kunna känna sig avslappnad och vara sig själv liksom. Men så välkommen som jag känner mig hemma hos dom har jag aldrig känt mig någon annanstans. Även om vi skulle sluta träffas så skulle jag vilja komma och hälsa på. De är som den där familjen jag aldrig riktigt hade, eller iaf så som jag föreställer mig att det är att ha en familj som inte är delad itu.

Men nog med det nu! Jag tog lite hastiga bilder innan jag kröp ner i sängen. Första bilden: *när man öppnar kameran och den är inställd på skärmkameran och man får syn på ett sexigt monster (OBS ofta med dubbelhaka)*


23.55

Nu ligger man här och kan inte sova... Inte blir det bättre av vetskapen om att jag ska upp om 6 timmar. Sex timmar?! Det är inte ens någon sömn för mig.

Vad är då anledningen till detta? Jo jag låg uppe igår och tittade på en sovande gose. Nån timme och några sentimentala känslor senare så var klockan halv två. Vad hände? Tur att det var sovmorgon, annars hade jag inte klarat dagen. Frågan är om jag kommer göra det imorn med så lite sömn.

Nåja, nu ska jag försöka fläta mitt blöta förbaskade hår så att det iaf står åt samma riktning och inte åt alla håll och kanter imorgon.

Ps. Det hände en sak igår som jag verkligen sög in i mitt minne med detaljer och allt. Ska plocka fram det så fort jag känner mig nere. Har redan använd det två gånger idag, så jag tror nog det är något som verkligen kommer att funka. I det ögonblicket var jag helt igenom lycklig.


*Påminnelse

Fråga aldrig så slipper du bli besviken. Tro inget så slipper du bli sårad. Undra inte något så slipper du smärtan.


Stjärntecken

Är det någon annan än jag som kan sitta och läsa hur mycket som helst om stjärntecken? Det intresserar mig av någon anledning. Jag är kräfta, så läser ju såklart mycket om det. Det läskiga är att till 95% av allt som står om kännetecken för kräftan och egenskaper mm. stämmer in på mig! Det känns som att jag är en exemplarisk kräfa (om man nu tror på allt som skrivs). Jag har ju såklart varit inne på många hemsidor och jämfört och de säger alla i stort sätt samma saker. Jag vet inte om alla skulle uppfatta att allting om kräftan stämmer in på mig, jag kan bara säga utifrån hur jag uppfattar mig själv.

Hur är det med er, stämmer era stjärntecken överens med hur ni är som person?

Här är lite fakta om kräftan som jag hittat på flera sidor:

Kräftan är symbolen för beskyddaren, föräldern. Känslor är en väldigt viktig del av Kräftans liv. Även om de är naturligt defensiva och rädda för att bli svikna, så går de helhjärtat in i relationer och är en trofast, lojal och kärleksfull partner. Kräftan är vänligt och sympatiskt med ett stort behov av att fostra och beskydda, men de har även ett djupgående mindervärdighetskomplex som kan vara svårt att tackla.

POSITIVA EGENSKAPER:
Vänlig, känslig, sympatisk, livlig fantasi, starka faders- och moderskänslor, omtänksam och beskyddande, försiktig, patriotisk, orubblig, klipsk, sparsam, emotionellt välutrustad, utmärkt läggning för husligt arbete.

NEGATIVA EGENSKAPER:
Överemotionell, hyperkänslig, lättstött, eldfängd till humöret, lynnig,
ombytlig, svag karaktär under hård yta, benägenhet för självömkan,
långsint, osäker och svag för smicker,och oordentlig.

Vad tycker ni, stämmer det in på mig?


Snart så!

Dör för den här klänningen. Hittade den inne på Emmaus i stan innan sommaren för under hundralappen. Den är tajt som *pip* men det ska det bli ändring på! Ett tag fick jag inte ens den över rumpan haha för jag viktpendlar så mycket, men nu kunde jag dra upp blixtlåset och allt! Men som sagt, om jag skulle sätta mig så skulle den spricka (alternativt bilda osmickrande valkar). Så har bestämt mig för att den ska gå att röra sig i till sommaren. Det känns ändå som ett rimligt mål. Vill ju kunna använda den för jag älskar den så.


Så var det över

Helt plötsligt var lovet slut. Jag hade sån fruktansvärd söndagsångest mitt på dagen, men sen försvann det. Jag bara accepterade att jag inte lyft ett finger, suttit i soffan 2/3 och sängen 1/3 av lovet och inte öppnat en endaste läxbok. Jag bara accepterade och lät det vara. Hur? Jo för jag var värd det! Jag var värd att ha ett sånt lov då man inte gör ett piss så att all ångest och sorgsenhet och allt möjligt bara kunde leta sig ut. Det är så skönt att bara kunna känna allt och veta att man inte behöver träffa någon eller göra något. Bara få vara bitter och ledsen. Låter rätt hemskt haha men det är precis vad jag behövde. Liksom hur frisk är man om man står på en buss och ser ett par, mannen tittar på sin kvinna som att han aldrig varit lyckligare än i det ögonblicket, och jag börjar nästan gråta av avundsjuka. Fick stå där och blunda de sista stationerna för att jag inte klarade av att se det! Tur att jag kan skratta åt det såhär i efterhand x) Jag menar kom igen, jag hade börjat garva om det hade hänt någon annan, gud så löjligt! Haha jaja...

Jag vet inte varför jag skriver sånt här, kan ha att göra med att jag själv tycker det är skönt att läsa om folk som mår dåligt. Inte på så sätt att jag njuter av det, mer att jag tycker det är så löjligt med att dom flesta låtsas att dom mår så bra och är så lyckliga och glada hela tiden när det inte stämmer. Alla har ju sämre dagar eller perioder. Hela samhället är så inställt på att man ska vara så lycklig jämt och jag tycker det är så fel. Men det kan jag skriva om en annan dag haha!

Nu ska jag titta till mina Simpsons (spelet Tapped out, ladda ner nu!)
Godnatt!


Äkta kärlek

Det existerar visst! Se här till exempel. Visst ger det lite hopp ändå? Kruxet är dock inte att hitta drömprinsen, det är att få honom att stanna...


Högst på önskelistan

Det är ju inte ofta man har sovsällskap och då skulle ju en sån här komma väldigt bra till hands. Nu vet ni vad ni kan ge mig i julklapp!


.

Om man anstränger sig lite så kan man uppnå mycket


Avatar och Modig

Igår kväll så var jag hemma hos Agnes. Vi kollade först på Avatar som jag har velat se igen jättelänge och sen satt vi uppe till kl ett och pratade om religion, sekter och snoppar (hur kom vi in på det?!) haha. Det var väldigt mysigt i alla fall och vi hade bunkrat upp med lite popcorn och läsk.

Imorgon ska jag på bio med Jennifer och mamma. Vi ska se Modig som jag har velat se sen innan trailern kom ut! Glad haha! Sen ska vi kolla runt lite i Sickla/Nacka för att spana in några nya affärer. Trevlig dag helt enkelt.

Har ju glömt att presentera er för mannen med stort m, Olly Murs! Glöm inte att check him out! Hans album är det enda som duger just nu i mina hörlurar.


RSS 2.0