My Weekend

Min helg var en toppen-helg. På fredagskvällen kom min prins till undsättnig och vi spelade spel med Jasmine och hade lite gos senare på kvällen. Nästa morgon mötte jag upp min finaste Agnes. Vi åkte till Nacka Forum för att titta efter lite saker till Emmis 18års fest! Eftersom det var Agnes idé att shoppa och eftersom hon var ute efter något så hittade hon nada, och jag som inte egentligen skulle köpa något kom hem med en kofta, ett linne och ett örngott med UGGLOR på! Förstår ni hur amazing det är? Kommer sova som en prinsessa på min nya kudde. Ska visa den lite senare hade jag tänk.

Senare på kvällen så var jag a casa de Agnes. Vi såg en helt underbart bra film som heter An Education. Fodralet och handlingen verkar vid första ögonkastet lite sådär halvkasst, men ge den en chans! Den är verkligen en av de bättre filmer jag sett, so don't judge the book by the cover som man brukar säga.

Söndagen hade så himla bra väder. Blev riktigt lycklig när jag vaknade. Sånna dagar när jag är på topp får jag hur mycket som helst gjort. Just vad jag gjorde kommer jag inroniskt nog inte ihåg haha, menmen. :P

Sov gott nu!


Drömkropp

Det pågår hela tiden hysteri om hur man ska se ut och hur man ska vara. Inte för smal. Inte för tjock. Inte för normal. Inte för personlig. Du får inte låtsas vara någon annan samtidigt som du inte får vara dig själv. Helt sjukt samhälle vi lever i. Man får inte trivas med sig själv, då anses man vara för självgod. Men man får heller inte ha dålig självkänsla, nej då är man bara ute efter uppmärksamhet. Förstår ni var jag försöker komma någonstans?

Enligt mig finns det ingen perfekt kropp. Det är mycket charmigare att alla ser olika ut. Om det var menat att alla skulle se likadana ut så skulle vi ju födas så?

Min drömkropp är därför inte efter Victoria Secret-modellernas mått, utan drömkroppen för mig är att vara slimmad. Och med slimmad menar jag att vara tränad, att vara i from, att må bra fysikt och att orka prestera. Dansare är så himla vackra just pågrund av alla dessa punkter enligt mig. Jag tror att om man mår fysiskt bra så syns det både på in och utsidan. Man blir gladare och piggare av att träna. Ska se till att skaffa ett gymkort så att man kan börja komma i form igen (har allvarligt sämre kondis än min farmor!) haha.


Just nu...

...ligger jag fortf i min säng i pojkvännens tröja. Kl är 11.20 och solen lyser in genom mitt fönster. Man ba: WHAT?! SOL??? Wiiiie :D Nu är det väl bara en sådär två månader kvar till hyffsad vårvärme. Det känns bra. Mår alltid mycket bättre under sommarhalvåret. Men vem gör inte det egentligen? Det är ju t.o.m. bevisat (mer d-vitamin på sommaren). Härligt säger jag iaf!

Mmmhm! Bli inte avundsjuka nu, alla kan inte vara såhär vackra när de vaknar ;)



HAHAHAHAHHA!!

Life is too short


Oh yes, every day.


Lite nattunderhållning



Hahahah! Stackars tjej alltså.
En liten tankeställare är det dock. Varför duger vi inte som vi är? Sug på den karamellen ni.

I lie awake and miss you




Anxiety

Är det bara jag som får ångest när jag tänker på skolan? Har kommit in i en sån Piiiip svacka att det känns som att jag mest skulle gynnas av att hoppa av. Men det kan jag såklart inte göra. Jag har så många uppgifter som jag ligger efter i, och högen bara växer. Vad gör man när man är skoltrött och har låg självdiciplin? Kändes skönt när föräldrarna hade koll på vilka läxor man hade till när, då kom man inte undan med någonting! Utifrån det perspektivet så känner jag mig inte riktigt redo att fylla vuxen. (Fjärde juli för er som glömt ;D skicka paketen till min hemadress!). Haha nä men..Allt ansvar som kommer med att bli vuxen både skrämmer mig och får mig att längta. Jag vill bo själv, jag vill köpa min egen mat och bestämma vilka kanaler jag ska ha på min boxer. Jag undrar bara hur det ska gå när jag inte ens kan få mig själv att sätta mig ner och ta tag i skolan. Jag har ju redan haft min skoltröttsperiod?

Vilken attityd ska man ta på sig? *Allting löser sig* eller *Helvete!! Jacqueline, nu är det du som tar tag i ditt liv!*

Allt jag tänker på är att komma bort. Komma bort från skolan, komma bort från all otrevlighet och allt (o)növändigt skit såsom vem har den nyaste mobilen och vem drack mest i helgen. Jag vill bara ta mitt pick och pack och dra. Vart bryr jag mig inte, men i Sverige kommer jag inte kunna stanna mycke länge till. Folk är så ytliga. Alla säger att insidan räkna, men vi alla vet att det inte är hela sanningen. Människor dömer varandra varenda sekund, utan att blinka. Var kommer allt hat ifrån? Nu pratar jag inte bara om Sverige, utan hela världen. Vad är det som får folk att hata? Okunskap. Främmande. Olika. Det gör mig rädd.

Har ni tänkt hur hela j*kla världen är korrupt? I skolan tittade vi på filmen Farenheit 9/11 och dt var verkligen "eye-opening". Allt i filmen stämmer nog inte, eftersom den är vinklad, men den var ändå värd att titta på. Den gav mig många tankar samma eftermiddag. Det är läskigt att vi tror att vi vet vad som pågår i världen, men vi har egentligen ingen aning. Det finns så många hemliga avtal och handlingar här i världen. Så mycket som döljs för allmänheten.

Nä, nu har jag nog bubblat färdigt för ikväll. Godnatt på er. xoxo

I'm alive

Hejhej, jag lever fortfarande. Har haft en jobbig inlämmning, en seg helg och lite sjukling-dagar att skylla min blogg-frånvaro på^^ Är hemma från skolan idag. Nojjig som jag är, så tror jag att jag fått streptokocker, halsflusstypen alltså. Men ingen feber eller tjock hals än, vilket är tur! Jag får typ ångestattacker av tanken på kåvepenintabletterna man måste ta x) De är så svinäckliga att det inte finns värre. Bara lukten ger mig kväljningar.

Nä nu byter vi ämne. Mitt schema för vårterminen suger %#!!&$¤. Börjar kl 8 tre dagar i veckan. Hjäälp! Jag som är tidsoptimist och älskar att snooza kvar i sängen. Inget mer sånt för mig. Det positiva är att om man går upp tidigt = trött tidigt = i säng tidigt = orka gå upp kl 8. Sen så blir det ju allt ljusare, så det kommer bara vara första månaden som är lite extra jobbig. För visst är det enklare att komma upp när det är ljust ute.

Ge mig sommar!


Double Rainbow

Hahaha den fastnar verkligen!


Kids in love <3

En av mina favoritlåtar




Owl City


Skulle inte den här texten passa som tatuering? Fin mening iaf!




Cameras

Om jag hade råd skulle jag ha dessa uppradade på väggen hemma, bara av skälet att de är så fina. Speciellt Diana-kamerorna, de har en egen liten plats i mitt hjärta, sååååååå underbar design.






Barn

Har ni sett ett sådant vackert barn?! Läskigt....Jag menar, vem kan skapa ett så gulligt barn? Ser ut som en liten ängel med sin ugglemössa.


The perfect wedding

Vem har inte någon gång haft tankar om hur man skulle vilja gifta sig?

Kolla vilken drömklänning! Underbar



Eller den här, lite mer avslappnad, vintage stil



Lite mycket? Men om man hade pengarna så...Vackert iaf :)



Ett bröllop vid havet skulle jag inte tacka nej till

Piercings







Vill ha en navelpiercing. Så snyggt! Den översta har varit en favorit ett tag, men nu idag hittade jag ugglorna och är såklart helt såld på dem! Frågan är bara var man hittar dem...Men vackra är de :)

Vänner

Konstigt det här med vänner. Ena dagen är man tajta som korvskin och nästa dag undrar man vem det är man pratar med. Är det jag eller de som förändrats, kanske båda? När man inte har samma moral längre, jag bara undrar vad som hände på vägen... Allt var så mycket enklare när man var liten, inte sant? Tur att jag har min superman till pojkvän. Han är nog den enda som förstår mig, bättre än vad jag själv gör ens haha.

Det skulle nog vara nyttigt att träffa lite nytt folk. Ska resa efter gymnasiet, måste! ^^

Borde leta upp min "Göra innan jag dör-lista"!

Soooo people! Hur var nyår? Jag spenderade nyårsaftonen med C och hans familj. Roligare familj får man leta efter, skrattade nästan ihjäl mig. Det blev mycket barnförbjuda ord, tex så spelade vi pictionary, och då skulle jag rita en stripetease! Haha, har nog aldrig känt mig så varm och fnissig. Vid ett tillfälle var jag i köket för att hämta mat och då hör jag ett skämt utifrån matbordet, och så står jag helt plötsligt där i köket och asgarvar för mig själv haha. Så sjukt att vissa inte kan ha kul utan alkohol asså...Stackars världen nu när dagens ungdomar kommer bli vuxna. "Hej moraltant!" men ändå. Läskigt.

Något att tänka på:P puss


RSS 2.0