En bild på dig som du själv tycker om

Blir en väldigt gammal bild men jag gillar den ändå:) Nej det får bli två, måste ju ta med en lite fräschare haha


Vi kör en ny bildlista

1. En bild på dig som du själv tycker om.
2. En bild på dig hemma.
3. En bild på din bästa vän.
4. En bild på någon du beundrar.
5. En bild på dig som togs i somras.
6. En bild på någon du älskar.
7. En bild på dig när du ser ut så som du alltid skulle vilja se ut.
8. En bild från en av de bästa kvällarna i ditt liv.
9. En bild på ditt rum eller din lägenhet.
10. En bild på ditt favoritdjur.
11. En bild på något som representerar dina framtidsdrömmar.
12. En bild på någon som du saknar.
13. En bild på någon av dina favoritsaker.
14. En bild på dig som du inte visste om att den togs.
15. En bild på ett utav dina favoritcitat.
16. En bild på dig som barn.
17. En bild på dig som tonåring.
18. En bild på din familj.
19. En bild på dig från idag.
20. En bild på dig i ett annat land.
21. En bild på dig när du är ledsen.
22. En bild på dig när du är glad.
23. En bild som bäst beskriver ditt humör idag.


Let me love you!


Julstämning

Varför ha julgranen i vardagsrummet när man kan ha den i badrummet? Palla normer asså... Haha


18 år och snart begraven

Lite så jag känner mig just nu. Min önskelista denna jul är bara sorglig haha

•Yoga matta
•Hörlurar
•Body shop oliv duschcreme
•Presentkort hos Marie
•Musse pigg lakan från H&M
•Bra termosmugg
•Muggar från lagerhaus
•Fin pläd
•Laptop

Haha om jag inte visste att det var min lista hade jag trott att det var min mammas! Men har ju hela livet framför mig. Fast vill ni veta en deprimerande sak? Om ett och ett halvt år är jag tjugo och med tanke på att genomsnitts kvinnan blir ca 80 år så har jag levt en fjärdedel av mitt liv. Hjälp! Så vill ni få ångest, tänk på hur kort livet är. Ni behöver inte tacka, mina tips är gratis ;)


The hobbit

Som rubriken lyder så kollade jag på The hobbit på bio idag. DEN.VAR.GRYM. Har väntat hur länge som helst på den och nu har jag äntligen sett den. Är så himla lycklig att det är en trilogi, lord of the rings-tönten i mig jublar. Ni som inte sett den måste verkligen det. Den är helt klart värd 150 spänn!


Sleepyhead

Försover mig hela tid gaah! Så trött. I eftermiddag ska jag på bio med Jasmine och handla lite julklappar. Nu ska jag leta efter lunch och klä på mig. Kikar in senare


11/12

Hejhej!
Jag har varit sjuk och är det fortfarande. Har tydligen streptokocker av något slag plus att det finns en risk att jag har körtelfeber som smyger runt. Men annars är läget bara bra! Synd bara att jag äter penicillin för det betyder att jag inte kan dricka på klassens utekväll menmen. Vi ska på bartenderkurs innan, ska bli skitkul! Nu ska jag gå och äta något mumsigt


Ödet

Okej jag tror inte på ödet, men om det skulle vara så så var det verkligen ödet att tvn precis dog! Jag har nämligen prov i filosofi i eftermiddag och jag har inte pluggat alls. Så hur sur jag än blir över att jag nu missar desperate housewives så var det ändå rätt bra...


Helgen

Den här helgen är jag riktigt nöjd med. I fredags så var jag och syrran ensamma hemma. Vi åt tacos och milkshakes och somnade i varsin soffa. Sen igår morse så kollade vi på julkalendern och gick på en lång vinter-prommis.

Igår kväll så var jag väldigt rastlös. Skulle ha gått med Agnes och Julia ut på fredagen men det blev inte av för min del. Så igår bjöd jag in mig själv ut med Jonas och hans kompisar. *inbjudarn* haha! Först var vi på en pub i Gamla stan och sen drog vi vidare till Victoria. Det var sjukt kul, det var jag och sex killar så det var väldigt avslappnad stämning. Jag drack rom/cola som inte alls var så dumt. Effekten av den satt i hela kvällen, snacka om att jag är lättpåverkad haha. Sov inte en blund i natt dock. Har bara spenderat dagen med att kolla på tv och film medan Jonas sov som en sten. När han vaknade så käkade vi lite bakispizza med hans syrra och hennes pojkvän och efter det bar det av hemåt.

Det var min helg det! Nu är jag trött och har ont i halsen. Det var inte ett smart drag att springa till tåget i den här kylan. Godnatt, puss!


RSS 2.0