Kolla här!

Vem säger att man inte lär sig något i skolan? Jag känner att min kunskap har fått en mening i och med quizkampen. Ska från och med nu ägna mitt liv åt detta


&


I wish you'd love me like you used to


Oh you wise horoscope app


När allt du har kvar krossas

Har du någonsin funderat på hur det skulle vara att inte finnas längre? Smärtfritt skulle jag tro. Smärtfritt och fridfullt. Man är inte beroende av någon, man behöver ingen. Man är ensam. Jag säger inte att jag vill försvinna, men jag är inte superexcited över att vara här heller.

Jag vill flytta härifrån. Jag vill bo i en liten stuga långt ifrån mänskligheten. Eller bo i Usa, långt hemifrån, bara för kulturen och människornas skull.

Från och med ska jag göra det som är bäst för mig. För vem ska vara min bästa vän om inte jag själv? Om jag inte ser till mina behov, vem ska då göra det?


"


Quizkampen

Bästa frågan någonsin!!! Anmärk att jag svarade rätt. Anmärk min kunskap om replikerna i denna grymma film. Anmärk min awesomehet. Adjö.


Pluggis

Nu har jag suttit och pluggat i hundra år! Och fler bli det... Buhu:(


Oh yes

Känslan av att vara nyduschad och krypa ner i rena lakan. Priceless.


Helgen

Har inte hänt så mycket. Sov hos Christian igår och åt värsta middagen hos hans mormor. Så himla god mat! Hur är det möjligt att mor/farföräldrar är så bra på att laga mat? Speciellt sås. Börjar dregla av bara tanken.

Just nu har jag precis ätit lite granatäpple och kollar på Faceoff på tv.


Dagens hjälte

Jag räddade precis en mask. Den verkade tycka att dörrmattan utanför dörren var ett bra ställe att slagga. Ja, jag tvättade händerna efter.


En sak bara

Kom och tänka på en grej bara. Tycker ni att det är störande när jag skriver på typ talspråk? Jag själv tycker det är rätt jobbigt att läsa det jag själv skrivit, men just i stunden när jag skriver så tycker jag om det. Skulle vara rätt kul om någon störde sig extremt mycket på det haha! Men isf är det ju bara att sluta läsa, right? Fast det är klart ni inte vill det! Höhöhhö...


Regnig lördag

Vaknade till många gånger under morgonen och drömde massa konstiga saker haha. Vädret föreslår film och mys. Vad ska ni göra?


Slår Twilight med hästlängder

Kan inte beskriva hur bra denna bok är. Trots all fantasi och påhittade saker så känner jag igen mig i så mycket. Är nog därför den är så glädjebringande och smärtsam att läsa. Läste ut den på svenska på en dag (den är ju trots allt för femtonåringar haha...) så tänkte att det skulle bli mer utmaning med den engelska. Asså jag önskar att de som skriver alla dessa bra böcker för tonåringar, kan dom inte göra dom liiiite svårare? Älskar den här typen av böcker men de allra flesta är ju för enkla för min ålder...vilket inte gör dem sämre, de räcker bara inte så länge^^ Haha ja ni märker ju, skulle kunna prata hur länge som helst om det här, men jag ska skona er från det ;)


IG

Mina instagram faves! Är det tråkigt att kolla på? Inte för att jag bryr mig, min blogg är en diktatur, inte nån demokrati. Här bestämmer jag tihi!!


Frukost


Sovmorron

Har en riktigt skön sovmorgon idag! Börjar kl ett hehe. Det har både hänt mycket och samtidigt ingenting sen sist jag skrev. Jag är verkligen manodepressiv i mitt bloggande. Får vissa perioder då jag skriver flera gånger om dagen och som nu när jag inte ens loggar in på flera dagar. Vet inte riktigt vad det beror på haha, väldigt mysko! Jag kan vara så öppen här på bloggen med vad jag tycker och känner men samtidigt väldigt sluten. Kanske därför jag inte skriver, för jag vill inte tänka efter vad jag känner just nu. Det finns många lösa trådar just nu som jag gärna skulle vilja knyta ihop så att jag vet vad som gäller. Ja det var nog allt för nu haha... See y'all


50 first dates

Det bränner lite i tårkanalerna efter denna film. Hade glömt att den var så bra! Nu åker den direkt upp på min favoritlista


Flyt

Om jag inte hade lite flyt hade jag aldrig klarat av skolan. Pluggade knappt till provet idag men kunde ändå svara på det mesta. Nu blev jag jättesugen på popcorn oxå, pga en jäkla reklam på sexan! Kan man äta popcorn såhär mitt i veckan?


They say Hey sexy


Frånvaro

Tänker inte be om ursäkt för min frånvaro, har tagit lite paus från allt och alla.

Har precis ätit en bulle och sitter nu och kollar på en av mina favoritfilmer, Mona Lisas leende. Den är riktigt bra, se den!


'


1 Oktober

Älskar den där känslan när man känner sig allmänt nere och sen så dyker den där personen som bara gör din dag upp. Tänk vad lite det egentligen behövs för att göra en trist dag bättre. Tänk vad lite det behövs för att göra någon annan glad. Är inte det fantastiskt?

Favoritkänslor:
Nykär
Fjärilar i magen
Lagom mätt
Pirret när en kille kramar en bakifrån
Lycka
Smärtan som uppstår i magen vid asgarv
Känslan av att hålla en färsk bebis (hahah färsk, asså nyfödd)

Mindre omtyckta känslor:
Skuldkänslor
Olyckligt kär
Ont i magen pga ätit för fort
Rastlöshet
Deppig
Ofrivillig ensamhet
Sorg

Kom att tänka på nu att jag kanske skulle avslutat med dom bra känslorna, så att man inte hade dom dåliga kvar på minnet haha, menmen! Så kan det gå. Kan försöka muntra upp er igen!

Guds gåvor till folket:
Glass
Villkorslös kärlek
Lord of the rings<3
Biopopcorn
Synen
Leendet från personen man gillar
Bekräftelse
Böcker
Kunskapshunger
Orkidéer
Hallonbuskar
Duntäcken
Att skeda
Coca cola med citron
Samhörighet
Och sist men inte minst ugglor!

Hoppas ni blev lite glada nu. Nu ska jag sova (okej jag ska läsa min bok<3) men sen lovar jag att jag ska sova. Måste sova. Behöver sova.
Puss, sov så gott!



Poesi


RSS 2.0