Its Friday, Friday!

Fredag idag, as you know! Blev erbjuden att hänga med till rudan ikväll, men det var mer lockande att vara hemma faktiskt. Gick heller inte till min gamla skolas "reunion", kändes lite B om jag ska vara ärlig. Det ända skälet för att jag kanske skulle gå är för att en speciell person kanske skulle dit. Hade velat träffa den, men nu blir det inte så, men lika glad för det är jag! :)

Nu (när jag inte bloggar) så håller jag på och ska sätta upp min ljusslinga och fixar rummet i allmänt. På nått sätt så hamnar alla mina kläder på min redan minimala golvyta, så tar reda på dom oxå haha.

Är iof. ganska sugen på popcorn, så kanske smiter iväg och poppar lite snart också, vem vet ;)

Gillar förresten att min familj inte ens märker att jag är borta vid middagen. Låg i mitt rum och sov och ingen visste typ ens att jag var hemma haha, schysst! Fick fixa lite käk själv, men det var bara tur för då blev det pizza höhö ^^ Skönt när man flyttar hemmifrån så man själv kan bestämma vad som ska ätas! Det lär väl bli nudlar eller mac n cheese haha, men ändå! Det är principen.

Funderar på att möblera om, IGEN, för jag är inte helt 100 på det som jag har nu...Men det återstår att se. Får fixa det imorn isf, vill ju inte väcka grannarna med ljud fårn både mig och möblerna x) Haha
Det är ett till skäl till min längtan att flytta hemmifrån. Att kunna bestämma allt från vilken soffa till krokar i köket. Kan knappt bärga mig! Vill nu nu nu. Köpa gardiner, kuddar, mattor, krokar och handtag, tvålpumpar och lampor. Gillar att min mamma tycker att jag ska bli inredningsdesigner. Det skulle vara så jäkla kul! Hade verkligen älskat det. Synd bara att det är sån konkurens, samma inom foto. Men så är det med kreativa jobb, många som vill ha dom, många som är bra, några få som får jobb. Vet bara att jag måste göra något med skapande, annars skulle jag smälta bort :P

Haha mina inlägg känns alltid så spaceade, dom bara flyter iväg i takt med mina tankar. Kan inte ens hålla mig till ett ämne lixom ^^


Tänk att ha ett eget litet sånt här hus. Lycka <3


23:21

HEEEEEJ!

Idag är det torsdag. Bara några timmar kvar till fredag, yeah!! :D Tycker ända veckan har gått fort, skolan har varit okej och mitt schema suger inte alls. Det äger faktsikt, nice'a tider och ämnerna och dom nya lärarna har varit helt ok. Min nya mattelärare älskar jag! Hon är så mycket bättre än min förra, i'm happy :D

Jaja, kort inlägg idag, kl är mycket och det är en dag imorn oxå ;) puss på er!

 


Ursäkta mig.

Det ska såklart stå PÅ Santorini, inte I, som jag råkade skriva. Haha jag vet, jättetöntigt inlägg, men annars skulle jag säkert få skit för det eftersom jag är så envis när andra säger fel på sånna saker. Okej, det är en dag imorgon oxå, så ska sluta terra min blogg och slagga istället. Hur låter det? Bra idé va? :D
Okej, då säger vi så. GODNATT!!!




PÖÖÖÖÖÖÖÖSS!!!!

KIDS IN LOVE

Låt från mitt favvoband (kom fram till det idag, alltså att det är mitt favvoband). Vet egentligen ingenting om bandet eller så, gillar bara musiken! Mayday Parade heter dom för er som är nyfikna. En väldigt bra låt som dom gjort som inte riktigt är i stil med deras andra låtar är ' I swear this time i mean it '. Väldigt bra faktiskt!

Andra låtar jag lyssnar mycket på nu:

Give me everything - Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer
You make me feel...-feat. Sabi - Cobra starship
Moves like jagger - Maroon 5
Tonight Tonight - Hot chelle rae
It girl - Jason Derülo
Superman - Joe Brooks
Party in my head - September
Man in the mirror (cover) - James Morrison
You make it real - James Morrison
If i was you (omg) - Far east moment, Snoop Dogg
Stereo heart - Gym Class Heroes
Where them girls at - David Guetta, Nicki Menaj, Flo Rida
That should be me - Justin Bieber

Skulle kunna skriva många fler haha, men om ni bara tänker lyssna på en låt som jag tipsat om, så lyssna på Superman av Joe brooks eller Man in the mirror av James Morrison, riktiga guldkorn!


Blommor i Santorini, fanns överallt!

Puss och kram


Rolling in the deep

Dagens rubrik är såklart Adeles sönderspelade hittlåt (den spelas just nu på radion)

Så, vad gör jag? Jag sitter i min obäddade säng hemma hos pappa, kom hit för några timmar sen. Nu är det rutiner och varannan-vecka-liv som gäller! Skolan började ju idag. Det var helt ok, varken bra eller dåligt. Everythings back to normal.

Mitt rum här är fortfarande inte helt uppackat, även fast det måste va typ två år sen vi flyttade hit nu i höst. Haha, det kanske är någon omedveten protest! Äsch, jag är ganska taggad på att sätta upp lite saker som jag köpte i Grekland. (ska för övrigt lägga upp lite bilder sen, tänkte att det kunde ju va sköj! påminn mig!) Well jag köpte en skit fin drömfångare och en ljusslinga som jag ska sätta upp nu i veckan iaf :)

Börjar sakna mitt bruna hår mer och mer, men vet inte riktigt om jag ska färga tillbaka eller ej. Det tog ju så jäkla mycket tid och tålamod med att bleka det, så lite ovärt om jag sen skulle ångra mig igen... Kan ingen kommentera vad som egentligen är snyggast? Pleeease!!! Va ärliga nu!

'
Brunt...

eller blond?


FEGA INTE NU, SLÄNG BARA UPP EN ÄRLIG ÅSIKT! <3

puss så länge


RSS 2.0