Ångest

Jag mår så himla dåligt just nu, vet inte vart jag ska ta vägen. Vet inte om det beror på att jag såg en kille som var väldigt lik Jocke igår eller för att jag inte vet vart jag har Jonas. Det beror definitivt på att jag ligger efter i skolan och att mitt rum och liv är stökigt. Jag orkar inte, orkar inte med skola imorn och orkar inte med den här jävla känslan som jag trodde jag blivit av med.


Bihålor och bio

Länge sen jag skrev av mig men nu kör vi! Har påsklov just nu och måste erkänna att det är väldigt skönt även fast jag är sjuk. Blev det på skärtorsdagen och har hostat och så sen dess. Nu har jag dessutom ont i ena bihålan :( Men men, det har inte hindrat mig från att göra några roliga saker.

På skärtorsdagen var jag på tjejkväll hos Emmi och vi hade skitkul! Vi snackade och spelade spel och kollade på en film. Det tog dock på krafterna för jag sov hela fredagen, och då menar jag verkligen heeeela dagen. Var helt däckad haha. Sen så har jag kollat på game of thrones säsong två (äntligen!) hos Agnes och varit på bio med Erik. Vi kollade på Du gör mig galen och den var grymt bra.

Just nu ligger jag i soffan med mina duntofflor och funderar på vad jag ska (och orkar) göra idag. Har ätit en isglass och en macka så man kanske borde äta lite ordentlig lunch! Kanske lite pannkakor. Kram kram


RSS 2.0